10 Μαρ 2013

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΛΕΣ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

·         Αγαπητοί συνάδελφοι επειδή πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

·          Η παράταξη ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ παραμένει σταθερή σε αρχές, που είναι και το κοινό σημείο σύνδεσης των μελών της:

·         ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ - με όποιο πρόσωπο ή προσωπείο και αν εμφανίζεται. Εμείς οι ίδιοι δεν υπηρετούμε καμία κομματική ή παραταξιακή σκοπιμότητα, δεν έχουμε βίλες, δεν κάνουμε πολυτελείς δεξιώσεις, δεν εξαγοράζουμε συνειδήσεις. Είμαστε, χαμηλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι, άνεργοι, μπλοκάκηδες, απλήρωτοι, ή συνταξιούχοι (όπως άλλωστε και η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ) που δεν συμπληρώνουν τις πενιχρές συντάξεις τους με καλοπληρωμένες δουλειές χιλιάδων ευρώ.

·         ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,   ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ – στους μαυρογιαλούρους που πουλάνε ελπίδες σε άνεργους, στους τάχα ανεξάρτητους, στους θεσιθήρες που συμπληρώνουν το βιογραφικό τους.

·       Στις εκλογές για ΔΣ στον ΕΔΟΕΑΠ στηρίζουμε δύο άξιους έντιμους και πραγματικά ανεξάρτητους συναδέλφους :

·       τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ και τον ΝIΚΟ ΚΩΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟ, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι έχουν τη γνώση, τη δύναμη και τη θέληση να δώσουν τις μάχες που χρειάζονται για να σωθεί το Ταμείο μας από την καταστροφή.

·       Στις εκλογές για ΔΣ στον ΕΔΟΕΑΠ είμαστε ανοιχτοί να στηρίξουμε και όποιον άλλο συνάδελφο κινείται στην ίδια κατεύθυνση - άλλωστε ήμασταν οι πρώτοι που απευθύναμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους για «πανστρατιά» σωτηρίας του Ταμείου αλλά,

·         Με κανένα τρόπο δεν θα στηρίξουμε μέλη της προηγούμενης διοίκησης, ούτε κάποιους  πονηρούς που δηλώνουν «ανεξάρτητοι» ενώ συνδέονται με συγκεκριμένους  χώρους ή έβαλαν υποψηφιότητα ως «λαγοί» της απερχόμενης διοίκησης. Μίας διοίκησης η οποία βαρύνεται με πολλές αμαρτίες, τις οποίες ολοκλήρωσε με τον ανήθικο και ιδιοτελή τρόπο με τον οποίο παραιτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς