19 Μαρ 2013

Με χρέωση η πρόσβαση στη διαδυκτιακή Washington Post


Στο δρόμο που χάραξαν η Wall Street Journal και οι New York Times και η ευρείας κυκλοφορίας αμερικανική εφημερίδα, Washington Post, καθώς ζητάνε από τους συχνούς χρήστες των ιστοσελίδων τους, να πληρώνουν για την ανάγνωση των άρθρων.

Όπως ανέφερε η μεγάλη καθημερινή αμερικανική εφημερίδα από το καλοκαίρι οι αναγνώστες της που διαβάζουν περισσότερα από 20 άρθρα ημερησίως θα πρέπει να πληρώνουν. Ωστόσο δεν έκανε γνωστό το… τίμημα.


Από την πληρωμή θα εξαιρεθούν οι συνδρομητές στην έντυπη έκδοση, όπως επίσης οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι διευθυντές σχολείων, οι κυβερνητικοί υπάλληλοι και το στρατιωτικό προσωπικό, υπό την προϋπόθεση, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εφημερίδας, είτε από τα σχολεία είτε από τους χώρους εργασίας, ανέφερε η εφημερίδα. Οι αναγνώστες θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας και στα πρωτοσέλιδα κάθε τμήματος.

Πάντως πολλές εφημερίδες δείχνουν απρόθυμες να αρχίσουν να χρεώνουν για τη χρήση των ιστοσελίδων τους, προφανώς από φόβο ότι αυτό θα μπορούσε να «διώξει» αναγνώστες.

Πηγή: matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς