14 Απρ 2013

Ο έχων "τάσεις αυτοκτονίας" βγάζει και site και εφημερίδα!


Πληκτρολογείς τη διεύθυνση exedrasports.gr, ήτοι το site της εφημερίδας "Εξέδρα" που πριν ένα χρόνο έκλεισε ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης. Αυτόματα, σε οδηγεί στο url exedra.gr. Και μας ενημερώνει ότι "Ερχεται σε …λίγες ημέρες"!

Με μότο "Ανάχωμα ενημέρωσης στον λαϊκισμό" και φωτογραφίες όλων των πολιτικών αρχηγών, μέχρι και της Χρυσής Αυγής. Αυτά στο πάνω μέρος, στο κάτω έχει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Κωνσταντόπουλο από την ΑΕΚ: εμπνευσμένο;


Τι παίζει; Από τις 31 Δεκεμβρίου ο σκύλος σας είχε προϊδεάσει ότι ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης πάει να βγάλει εφημερίδα πάλι.

Ναι, ο αποφυλακισμένος εκδότης λόγω αυτοκτονικού ιδεασμού, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε τον Σεπτέμβριο και πήρε χαρτί ελευθέρας από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου "νοσηλευόταν".

Τις τελευταίες εβδομάδες ο γνωστός στην πιάτσα ως "Μισέλ" ψάχνει για συνεργάτες μέσω της "Χρυσής Ευκαιρίας" όπου έβαλε αγγελία, ζητώντας εργαζομένους "για εβδομαδιαία εφημερίδα και site που ετοιμάζεται".

Γελάνε ακόμα και οι υπάλληλοι στα διπλανά γραφεία της Κατεχάκη 20, όπου στον 3ο όροφο στεγάζει τα όνειρα του και μοιράζει ξανά υποσχέσεις ο Ανδρουλιδάκης....

Παρά το γεγονός ότι γέμισε με "κανόνια" την αγορά και γέμισε φέσια τους εργαζόμενους σε ΤΕΜPO, "Εξέδρα", "Εξουσία", "Sportime" και αλλού, ενώ το όνομα του ενεπλάκη και...στην εξυγίανση που επιχείρησε κάποτε να κάνει ο έγκλειστος Κώστας Γιαννίκος στον "Επενδυτή", κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σωστότατη απορία (από το pressarismenos.blogspot.com): αφού ο νέος ένοικος της οδού Κατεχάκη 20, πάσχει από σύνδρομο αυτοκτονικό σύνδρομο, γιατί νοίκιασε τόσο ψηλά: στον 3ο όροφο; Δεν φοβάται μήπως του επανέλθει το σύνδρομο;

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς