10 Μαΐ 2013

Κλείνουν τα περιοδικά οι Τεχνικές Εκδόσεις


Την προσωρινή αναστολή έκδοσης των περιοδικών αποφάσισε, μεταξύ άλλων, η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη ΓΣ ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως: Η ΓΣ των μετόχων, λόγω των ιδιαιτέρως δυσμενών οικονομικών συνθηκών και της παρούσης αδυναμίας της εταιρείας να συνεχίσει την έκδοση των περιοδικών της, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή έκδοσης των περιοδικών, που εξέδιδε η εταιρεία.


Περαιτέρω, η εταιρεία αποφάσισε να επιδιώξει την αναζήτηση εναλλακτικού τρόπου εκμετάλλευσης των τίτλων της, προς το σκοπό διαφύλαξης της εμπορικής τους αξίας και δημιουργίας εσόδων για την εταιρεία. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η περαιτέρω εξέταση της πορείας των εργασιών και της συνέχισης λειτουργίας της εταιρείας, καθώς και η λήψη των σχετικών αποφάσεων, θα γίνει, κατόπιν εισηγήσεως του νέου ΔΣ προς τη γενική συνέλευση των μετόχων, η οποία θα συγκληθεί εκ νέου για το σκοπό αυτό.

Επίσης, η συνέλευση αποφάσισε την αποδοχή της παραιτήσεως των μελών του ΔΣ και την απαλλαγή τους από κάθε ευθύνη, καθώς και την εκλογή μελών του ΔΣ της εταιρείας, με τριετή θητεία, ως εξής: Ευάγγελος Γαλανάκος - Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος. Μαρίνα Καρακάση - Ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος. Γεώργιος Βαλιμίτης - Μη εκτελεστικό μέλος. Σπυρίδων Δουλφής - Μη εκτελεστικό μέλος. Ιωάννης Ζαφειρούδης - Ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος.

Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς