1 Ιουν 2013

Αναστάτωση στον ΔΟΛ από τις «εισηγήσεις» Καρακούση

Γκρίνια και πολλές μουρμούρες στις τάξεις των εργαζομένων του ΔΟΛ, προκαλούν οι εισηγήσεις για "συγχωνεύσεις και ενοποιήσεις" του διευθυντή του Βήματος Αντώνη Καρακούση.

Το "καμπανάκι" για τις αλλαγές που επιτείνουν την ανησυχία των εργαζομένων για το μέλλον, ήχησε τον προηγούμενο μήνα, με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των υπαλλήλων
και, όπως περιέγραφε στο enikos.gr, δημοσιογράφος του ΔΟΛ, η "αναστάτωση έχει εξαπλωθεί σε όλους τους ορόφους με δυσμενή σχόλια για τον Καρακούση που γίνονται σε συζητήσεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί".

Η πρόσφατη τοποθέτηση του διευθυντή του Βήματος για το ενδεχόμενο των απολύσεων "για να αποφύγει η διοίκηση τις μαζικές μειώσεις στη μισθοδοσία" έχουν καταστήσει σαφές στους εργαζόμενους ότι το προσωπικό δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλές "ως προς το εργασιακό του μέλλον".

Δημοσιογράφοι του ΔΟΛ μας μεταφέρουν την βεβαιότητά τους ότι είναι ζήτημα χρόνου να "σκάσει η βόμβα των απολύσεων", χωρίς όμως να γνωρίζουν "ποια θα είναι η έκταση της... καταστροφής".

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει σε πολλούς η ελπίδα ότι ο πρόεδρος του οργανισμού δεν θα κάνει δεκτές αυτές τις εισηγήσεις.

Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς