13 Ιουν 2013

Γκίκας Μάναλης: Από Διευθύνων Σύμβουλος ... εκκαθαριστής

Πριν λίγο καιρό και όταν ανέλαβε τα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΡΤ ο κ. Γκίκας Μάναλης δήλωνε ότι «δεν ήρθα για να κλείσω την ΕΡΤ». Θα έπρεπε να είχε συμπληρώσει «ήρθα για να αναλάβω την εκκαθάρισή της, αφού την κλείσει η κυβέρνηση».

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο κ. Μάναλης, ο οποίος όλον αυτόν τον καιρό δεν είχε ασχοληθεί ουδόλως με το πρόγραμμα της ΕΡΤ και αποχωρούσε από τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου λίγα λεπτά μετά την έναρξή τους με τη δικαιολογία «ανειλημμένων υποχρεώσεων», συμφώνησε με τη διοίκηση του Υπουργείου Οικονομικών να αναλάβει τη θέση του ειδικού διαχειριστή για την εκκαθάριση της εταιρείας ΕΡΤ Α.Ε.


Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Μάναλης δήλωνε ««Δεν ήρθα για να συρρικνώσω, ούτε για να κλείσω την ΕΡΤ. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα πλάνο για το πώς η δημόσια τηλεόραση θα γίνει πιο ελκυστική, αφού ομολογουμένως τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει είναι πολύ χαμηλά».

Απ ότι φαίνεται η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα είναι πολύ ελκυστική και θα σημειώνει εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης ... κλειστή.

Το Φ.Ε.Κ που θα ανακοινώνει την τοποθέτησή του στη θέση του ειδικού διαχειριστή αναμένεται να δημοσιευθεί αύριο.

Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς