13 Ιουν 2013

Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τη νέα απεργοσπασία του ΣΚΑΪ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) καταγγέλλει το νέο κρούσμα
απεργοσπασίας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, που και πάλι ξεπέρασε κάθε όριο ανεκτικότητας και λογικής. Ο εν λόγω σταθμός, την ώρα που οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και στο χώρο του Τύπου, αλλά και χιλιάδες λαού δίνουν τη μάχη για να μείνει ανοιχτή η κρατική ραδιοφωνία και τηλεόραση, «έσπασε» μία ακόμη απεργία και μετέδωσε τον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού με περιγραφή από το στούντιο δύο ατόμων, για τα οποία επιχειρείται επιμελώς να μείνουν κρυφά τα ονόματά τους.


Τα θέματα που τίθενται για το νέο κρούσμα απεργοσπασίας από τον ΣΚΑΪ είναι πολλά και θα αντιμετωπιστούν και αυτά πειθαρχικά, όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις. Κορυφαίο, ωστόσο, ερώτημα παραμένει πως ένας ιδιωτικός σταθμός μετέδωσε μια αθλητική συνάντηση για την οποία είχε πληρώσει η ΕΡΤ, δηλαδή, ο ελληνικός λαός και εδώ βεβαίως ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλου είδους ευθύνες.

Ο ΠΣΑΤ θα ζητήσει από τις Ομοσπονδίες και τις Ενώσεις του Τύπου να αντιμετωπίσουν και αυτές το νέο πολύ σοβαρό κρούσμα απεργοσπασίας του ΣΚΑΪ και θα κάνει από την πλευρά του όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου όσοι δεν σέβονται τον αγώνα που δίνεται για να μείνει ανοιχτή η ΕΡΤ, να λογοδοτήσουν εκεί που πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς