29 Ιουλ 2013

Ξύλο και συλλήψεις ΤΩΡΑ στον Υμηττό, στον πομπό της ΕΡΤ


Νωρίτερα, γύρω στο σούρουπο περίπου 70 άτομα ανέβηκαν στον πομπό και , για λίγο, η ΕΡΤ, η γνήσια, εξέπεμπε κανονικά στη συχνότητα του αναλογικού CNN , το πρόγραμμα της ΝΕΤ!!

.Η ομάδα, κυρίως από τη «Σπίθα» αλλά και άλλους ΕΡΤικούς, έμεινε εκεί για να περιφρουρήσει τον πομπό.  Την περιουσία του ελληνικού λαού!
Ο πομπός του Υμηττού άνοιξε και αναμετέδιδε!!!

Για λίγο

Πολύ γρήγορα εμφανίστηκαν οι δυνάμεις καταστολής (αστυνομία και  αμέσως μετά ΜΑΤ) και με φοβερή αγριότητα, – ιδιαίτερα προς τις γυναίκες -  προσπάθησαν να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους.

 Το σήμα της ΝΕΤ χάθηκε και πάλι. Η Αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της! Έκοψε το σήμα που κάποιοι ελεύθεροι άνθρωποι κατάφεραν να εκπέμψουν από τον Υμηττό. ΣΗΜΑ-ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ !

Εξη άτομα προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ. Πρόκειται για τη Δέσποινα Παπαδάκη,  τον Μανώλη Χατζηδημητρίου, τον Γαβριήλ Πελεκίδη (από τη Σπίθα), τον Λάμπρο Καραβίδα (από το ΕΠΑΜ), την Εύα Μαυρογένη (εργαζόμενη ΕΡΤ) και ένα ακόμη άτομο. Το έγκλημά τους : ήταν καθισμένοι κάτω και προστάτευαν ειρηνικά την περιουσία του Ελληνικού λαού!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς