7 Ιουλ 2013

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ. Κατέβασαν τους διακόπτες της ΕΡΤ σε Κεφαλλονιά και Πάτρα

Κινητοποιήσεις και περιφρούρηση για να μείνουν ανοιχτοί οι πομποί

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί έκλεισαν τους πομπούς της ΕΡΤ σε Κεφαλλονιά (Αίνο) και είναι καθ' οδόν για να τους κλείσουν και στην Πάτρα (Δασύλλιο και Παναχαϊκό).
Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ
 
Μετά τα Γεράνεια, ακολουθεί ο Αίνος, το Παναχαϊκό όρος και το Δασύλλιο Πάτρας. Με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων ιδιώτες τεχνικοί ρίχνουν και… άλλο μαύρο στις συχνότητες της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Η πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης να φιμώσει την ΕΡΤ, το βράδυ της 11ης Ιουνίου έχει και άλλα…θλιβερά επεισόδια. Έριξαν τον πομπό στα Γεράνεια. Σήμερα, λίγο μετά τις 8 το βράδυ ρίχνουν τον πομπό στον Αίνο της Κεφαλλονιάς και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για να ρίξουν και τους πομπούς στην Αχαΐα. Στην Πάτρα οι εργαζόμενοι στην τοπική ΕΡΑ και πλήθος πολιτών έχουν ήδη κινητοποιηθεί για να αποτρέψουν μία ακόμη πράξη ωμής παρέμβασης στις δημόσιες συχνότητες.
 
Όλα αυτά γίνονται για να ανοίξουν δρόμο και σε νέες παραβιάσεις της νομιμότητας και της Δημοκρατίας; Για να βαφτίσουν συμμόρφωση με την απόφαση του ΣτΕ τα όποια σχέδια πειρατείας έχουν στο νου τους;
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι στη θέση τους. Εργάζονται και παράγουν πλήρες ραδιοτηλεοπτικό και διαδικτυακό πρόγραμμα και όλες της δραστηριότητες της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Ταυτόχρονα περιφρουρούν τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές του Ραδιομεγάρου. Ανταποκρίνονται στο διάλογο του αρμόδιου υφυπουργού Παντελή Καψή και ενεργούν στο… φως της ημέρας. Η κυβέρνηση με συνέπεια, καθώς φαίνεται, συνεχίζει να αποφασίζει και να επιχειρεί νύχτα. Η κοινωνία όμως δεν κοιμάται και η διεθνής κατακραυγή δεν φιμώνεται. Καλούμε τον κόσμο να περιφρουρήσει τις δημόσιες συχνότητες και τις δομές της Δημοκρατίας.
Οι πομποί που ρίχνουν, το μαύρο το οποίο επιχειρούν να ρίξουν σε όλη τη χώρα αγριεύει και σοκάρει, αλλά δεν φοβίζει κανέναν.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΡΤ
ΕΠΕΙΓΟΝ!!! Οι πληροφορίες μας λένε ότι σε λίγο θα "κατέβουν" οι διακόπτες στον Αίνο. Έρχεται ειδικός όπου με συνοδεία αστυνομικών θα σπάσει την κλειδαριά στον Αίνο για να κατεβάσει τους διακόπτες. Στη συνέχεια θα κλείσει το χώρο της ΕΡΤ και θα παραδώσει τα κλειδιά στην Εισαγγελία. Εξελίξεις στην τοπική ΕΡΤ με απρόβλεπτες συνέπειες για τους εδώ τεχνικούς. Άγνωστο τις εξελίξεις θα έχουμε.
Πηγή: kefalonianews.gr
Αυτό είναι το ρεπορτάζ από το kefalonianews.gr... εμείς θα θέσουμε δύο απλές ερωτήσεις... 1) ποιος είναι αυτός ο "ειδικός"; και 2) πώς και γιατί θα παραδώσει "μετά" τα κλειδιά στον εισαγγελέα και δεν γίνεται η όλη διαδικασία παρουσία του εισαγγελέα; βέβαια τέτοια ώρα τέτοια λόγια... η νομιμότητας έχει γίνει σαν το κρεβάτι του Προκρούστη... κόβει τα "κουστουμάκια" στα μέτρα τους...
Στη συνέχεια, το τοπικό site έγραψε σχετικά:
"Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, κατέβασαν τους διακόπτες από  τον Αίνο. Ειδικός…. εκτελεστής, με την  συνοδεία αστυνομικών έσπασε  την κλειδαριά στον Αίνο και το “μαύρο” είναι γεγονός. Ο χώρος της ΕΡΤ κλειδώθηκε, πήραν όλα τα κλειδιά από τους τεχνικούς και παραδόθηκαν  στην Εισαγγελία".

ΠΟΣΠΕΡΤ: Η επιχείρηση σκοταδισμού συνεχίζεται

Εισβάλλουν στους πομπούς, προχθές στα Γεράνεια σήμερα στην Κεφαλλονιά, παραβιάζοντας κατάφωρα την απόφαση του ΣτΕ. Παραβίασαν την είσοδο, απομάκρυναν τους εργαζομένους και με τη βοήθεια ιδιωτών τεχνικών από το Άργος ακύρωσαν την εκπομπή της ΕΡΤ! Τρέμουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ και προσπαθούν να τη φιμώσουν! Αλλά ό,τι και να κάνουν, δύο εκατομμύρια Έλληνες πολίτες παρακολουθούν την ΕΡΤ ιντερνετικά, ενώ πολλοί άλλοι, βλέπουν και ακούν Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση όπου μπορούν ακόμα αναλογικά!  Αυτό τους ανατρέπει τα σχέδια και έχουν αναλάβει πειρατική δράση!!! Δεν θα το επιτρέψουμε. Κάθε μέρα, κάθε ώρα στο Ραδιομέγαρο, στην ΕΤ3  και σε κάθε τοπικό σταθμό!
 Ανακοίνωση ΠΟΣΠΕΡΤ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς