24 Φεβ 2015

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου δέχεται αιτήσεις για υποτροφίες από επαγγελματίες δημοσιογράφους



 
Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου (Freien Universitat Berlin) ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις για υποτροφίες από επαγγελματίες δημοσιογράφους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μια πανεπιστημιακή έρευνα, το χρονικό διάστημα από την 1η Οκτωβρίου 2015 έως τις 31 Ιουλίου 2016.

Συγκεκριμένα, 

φέτος ανακοινώθηκε ότι θα δοθούν 8 ή 9 υποτροφίες σε δημοσιογράφους, οι οποίοι θα καταθέσουν προτάσεις για την εκπόνηση ενός ατομικού επιστημονικού ερευνητικού έργου. Οι δημοσιογράφοι, που θα κληθούν να συμμετάσχουν σε αυτό το πρόγραμμα, θα λάβουν υποτροφία 1.000 έως 1.500 ευρώ το μήνα, επί δέκα μήνες, ανάλογα με τη δημοσιογραφική επαγγελματική πείρα που διαθέτουν.
Επίσης, το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Δημοσιογραφίας, ανακοίνωσαν μια ακόμη υποτροφία 1.000 ευρώ το μήνα, επί δέκα μήνες και περιεχόμενο τις τρέχουσες εξελίξεις στη δημοσιογραφική έρευνα και το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο των ΜΜΕ, στην πόλη του Βερολίνου.
Το πανεπιστήμιο θα δέχεται τις σχετικές αιτήσεις έως 31 Μαρτίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν άριστη γνώση γερμανικών ή αγγλικών και μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς