20 Ιουλ 2016

Σχέδια συκοφάντησης της Ένωσης στη μπλογκόσφαιρα - Αήθεις επιθέσεις κατά της Γ.Γ. Γραμματέως του ΔΣ


 Θέση πήρε σήμερα η ΕΣΗΕΑ στην ύποπτη επίθεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες από συγκεκριμένα κέντρα , με ψέματα και συκοφαντίες η Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. Νανά Νταουντάκη, την ίδια ώρα που ο κλάδος αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη κρίση όλων των εποχών και τα μέλη του ΔΣ έχουν συστρατευθεί σε μια μεγάλη και άνιση μάχη. Ας σημειωθεί ότι η αήθης και αξιοπερίεργη αυτή επίθεση ξεκίνησε το βράδυ που όλος ο κόσμος παρακολουθούσε με κομμένη ανάσα το πραξικόπημα στην Τουρκία!!! 
Εκείνη τη στιγμή διάλεξαν κάποιοι για να εξαπολύσουν την επίθεσή τους που άρχισε με μία δημοσίευση σε ένα ανώνυμο μπλόγκ και κλιμακώθηκε με δεκάδες κοινοποιήσεις σε πολλές ομάδες του facebook.
Η κ. Νταουντάκη, γνωστή για την συνεπή και ακομμάτιστη συνδικαλιστική της δράση, απάντησε αμέσως διαψεύδοντας τις "πληροφορίες" που την έφεραν να ευθύνεται για την πρόσληψη συγγενή της που τώρα είναι υψηλόβαθμο και υψηλά αμειβόμενο στέλεχος της ΕΣΗΕΑ. Η οργισμένη απάντησή της καθόλου δεν πτόησε τον δράστη της συκοφαντίας που συνέχισε ακάθεκτος με σωρεία κοινοποιήσεων, εν γνώσει του ότι αναπαρήγε μια ψευδή πληροφορία.
Στο χορό μπήκε και άλλος συνοδοιπόρος του πρώτου ο οποίος καθημερινά και συστηματικά προωθεί τις αναρτήσεις του αλλά και αναπληρωματικό μέλος του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ η οποία, παρά την προειδοποίηση της κ. Νταουντάκη η οποία μάλιστα της επεσήμανε ότι ενώ "η υποχρέωσή της είναι να τηρεί και να προστατεύει την δεοντολογία' εκείνη ασχολείται με το να την συκοφαντεί και μάλιστα «Την ίδια ώρα που οι προτεραιότητα όλων μας θα έπρεπε να είναι το ασφαλιστικό μας». Η εν λόγω κυρία, παρά την προειδοποίηση αλλά και τις  επισημάνσεις  άλλων συναδέλφων (πολλών παραταξιακών χώρων!!) όχι μόνο δεν ζήτησε συγνώμη για το λάθος αλλά επέμεινε ότι… «γνωρίζει και έχει διασταυρώσει την αλήθεια της πληροφορίας» !!!
Σήμερα αντέδρασε η ΕΣΗΕΑ αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το θέμα δεν θα σταματήσει εδώ καθώς η Γενική Γραμματέας είναι αποφασισμένη να αντιδράσει με κάθε νόμιμο τρόπο στη συκοφαντίες καθώς, όπως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται παρόμοιες επιθέσεις από τα ίδια κέντρα. Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών και επιφυλασσόμαστε για συνέχεια του ρεπορτάζ.


  
                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πρόθυμους σε ένα σχέδιο υποβάθμισης του ρόλου της ΕΣΗΕΑ, σε ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές, αναζητούν και βρίσκουν στη μπλογκόσφαιρα οι εφιάλτες του κλάδου, που σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις αήθεις αυτές επιθέσεις, με τις οποίες στοχοποιείται η Γενική Γραμματέας Νανά Νταουντάκη, με ψεύδη και συκοφαντίες που στρέφονται όμως συνολικά κατά της Ένωσης.
Όταν μάλιστα οι επιθέσεις αυτές και οι χαρακτηρισμοί, παρά την αυταπόδεικτη αναλήθειά τους, υιοθετούνται συστηματικά και κυρίως παρά τις διαψεύσεις, κάνουν το ζήτημα και πολιτικά ύποπτο.
Ιδιαίτερα, όταν εκλεγμένη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τα υιοθετεί, τη στιγμή που πρωταρχική της υποχρέωση είναι η τήρηση και η υπεράσπιση της δεοντολογίας.
Είναι δεδομένη η προσήλωση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και τη διάκριση των εξουσιών, αλλά ουδείς αποδέχεται τη χρησιμοποίηση των Μέσων ως εργαλείων σπίλωσης, συκοφάντησης και εκβιασμών.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1 σχόλιο:

  1. Στην ωραία μας χώρα δεν φαίνεται πια να υπάρχει έντιμος και αδάμαστος άνθρωπος που να μη γίνεται στόχος των ενδημούντων στους οχετούς και τα λύματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η γνώμη σας μετράει για μάς