4 Ιουν 2017

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ... ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ...

Του Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου

Σε μία κρίσιμη καμπή για τη δημοσιογραφία και το σύνολο των εργαζομένων στα ΜΜΕ, οι εκλογές της 7ης και 8ης Ιουνίου αποτελούν, ορόσημο για το μέλλον του κλάδου.

Και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, έχω την τιμή να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο εξαιρετικών συναδέλφων, τους ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, με επικεφαλής τη Νανά Νταουντάκη.

Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών συνάδελφοι, θα δείξει αν θα βουλιάξουμε, ή αν θα σηκώσουμε κεφάλι για να βγούμε από το αδιέξοδο, που θέλουν κάποιοι με το έτσι θέλω, να μας οδηγήσουν...

Η αποχή συνάδελφοι δεν είναι λύση. Η συμμετοχή σας σε αυτές τις εκλογές, κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη, περισσότερο από ποτέ. Ενημερωθείτε και ψηφίστε. Μην αφήνετε συνάδελφοι, άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Όλοι μαζί θα έχουμε ευθύνη, για τη διοίκηση του σωματείου μας που θα εκλεγεί...…

Στηρίξτε με την ψήφο σας τους Μαχόμενους Δημοσιογράφους, την παράταξη που θα παλέψει μέχρις εσχάτων, για τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων (εργαζόμενων, άνεργων και συνταξιούχων). Την παράταξη που δεν έχει πολιτικούς κηδεμόνες. Έλα στις 7 και 8 Ιουνίου στην Ακαδημίας 20 για να ψηφίσεις.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!

Με την αποχή… και μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...

Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς... Όλοι είμαστε απαραίτητοι... Δώσε δύναμη στους Μαχόμενους Δημοσιογράφους...

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΑΧΗ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Εμείς είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας, όταν οι άλλοι θα σας γυρίσουν την πλάτη...

ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ...

ΣΤΗΡΙΞΕ-ΨΗΦΙΣΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!

Με εκτίμηση
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Σχόλιο για συνταξιούχους:

Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ πλήρως την αγωνία των συνταξιούχων για την καταβολή των συντάξεων.

Ωστόσο η επιδότηση από τα αποθεματικά του σωματείου για την καταβολή των συντάξεων από τον ΕΔΟΕΑΠ δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ύπαρξη του σωματείου το οποίο θα αδυνατεί να επιδοτήσει τους ανέργους.

Η λύση αγαπητοί συνταξιούχοι (έχουμε συνταξιούχους στην παράταξη) δεν είναι η ταμειακή διευκόλυνση από την ΕΣΗΕΑ και τις Ενώσεις του ΕΔΟΕΑΠ, αλλά η εξεύρεση άμεσα μόνιμης και σταθερής λύσης, με την ύπαρξη πόρου, μετά την κατάργηση του αγγελιόσημου.

Σε διαφορετική περίπτωση η ταμειακή διευκόλυνση από τα αποθεματικά της ΕΣΗΕΑ δεν μπορεί να συνεχιστεί πέραν των δύο μηνών καθώς εκτός της μη καταβολής βοηθημάτων στους ανέργους συναδέλφους δεν θα υπάρχει η δυνατότητα για περαιτέρω βοήθεια από τα αποθεματικά για τις συντάξεις με αποτέλεσμα να τίθεται θέμα ύπαρξης του σωματείου μας. Δεν νομίζω ότι επιθυμούμε κάτι τέτοιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας μετράει για μάς